Boek 1 vol “Valse noten” is in aantocht…

Doorheen alle, soms veeleisende, levensbewegingen zijn Kasia en ik er dit weekend echt toe gekomen werk te maken van de enorme hoeveelheid Valse noten die ik de afgelopen jaren produceerde. Dus: Boek 1 komt eraan. De omslag is gemaakt – en weer keigaaf, de innerlijke lay-out wordt nu bewerkt, een proefdruk is derhalve aanstaande, en de verwachting is dat we binnenkort wederom een boek kunnen aanbieden, uiteraard met enorm veel dank aan Cecile, vanwege haar niet aflatende bereidheid tot corrigeren, feedbacken en opmerkingen maken of vragen stellen.

Kasia had nogal veel te doen qua werk, dus was het even wachten op creatieve en praktische ruimte en tijd om wederom een boekwerk het daglicht te laten zien. Dit is m’n 13e. Besloten is, zoals u wellicht weet, om dit werk in twee delen vorm te geven. Boek 1 komt dus binnenkort, Boek 2 volgend jaar – want het is te veel materiaal voor één uitgave. 

Ik vrees dat het boek vol staat met onwelgevalligheden voor velen, en dus loop ik het risico dat teergevoeligen, slechte verstaanders, ideologisch besmetten, religieus-spiritueel bewogenen, en andere lieve schatten er her en der aanstoot aan zullen nemen, en ik de kans loop nog meer mensen op de teentjes te trappen dan ik soms al schijn te doen. Gelukkig is het weer niet waarschijnlijk dat ik een ‘hit’ geschreven heb – of helaas, althans voor mijn financiële positie, het is maar hoe je het ziet, zeg maar. Anyway. Ik had er lol in, en hou van lezen, denken, kijken en echt (dus bewust) voelen, en: Ik KaN HeT NiEt LaTeN Me UiTteDrUkKeN, dus: wat er ook van komt, dat moet dan maar – ook als het, geheel onverwacht dus, wel een verkoopsucces zou blijken te zijn. (Had ik maar iets over deugende mensen moeten schrijven, vrees ik, en al is dat uiteraard kletskoek, het verkoopt wel veel beter!)
By the way, die rode peper en de peperbolletjes op de cover vormen samen met de genaaide/gestikte lijntjes waar ze voor staan de ‘bassleutel’ – een muziek referentie… hm… u weet, die Hans-figuur maakt vaak muziek referenties enzo… Kasia get’s that, dus…

Het boek bestaat uit korte notities (soms van slechts één zin), kleine dialoogjes, aforismen en essays, en deze staan vol valse humor, serieuze ironie, liefdevolle schuring, positieve argwaan, hoopvol pessimisme, ongekende kennis, vriendelijk vileine vragen, multidimensionale uitnodigingen tot anders kijken en frisse, wrange of wellicht oneigentijdse vormen van inzicht, perspectief en ervaring. Het boek is er voor u – en ik hoop dat het u verrijken en herijken mag. En dat het u mag laten lachen – om uzelf bijvoorbeeld, uw opvattingen, uw medemensen, of om mijn dwaasheid natuurlijk, da’s ook prima.
LEVEN, laten we vooral leven…

And change our minds every now and then, that’s what it’s for!

Oké. Even praktisch:

In eerste instantie zal m’n nieuwe publicatie enkel verkrijgbaar zijn via mijn BNB-pagina én natuurlijk tijdens satsangs en sessies. Eerst zal trouwens de paperback verschijnen, maar na enige tijd zullen we natuurlijk ook de moeite ook nemen er een ebook van te maken… 
Het boek beslaat 260 pagina’s en zal 23,95 gaan kosten en bevat bijna 700 tekstjes.
Pas na een jaar ofzo zal ik beide vormen ook via andere kanalen ook verkrijgbaar laten zijn.

En nadat boek twee ook klaar is, kan ik aan de slag met een nieuw project gebaseerd op vele honderden pagina’s uitgewerkte satsang opnamen door een groepje geweldige toegewijde satsanggangers, onder leiding van Jan Hermans en Niek Dekker… Hoe mooi is dat allemaal? Een hoop ‘werk’ zult u wellicht denken, en dat klopt ook, maar vooral een hoop lol en een veelheid aan interessant materiaal, én dus tevens een enorme kans om de paar dingen die hier zijn ingezien, verstaan en opgevallen met je te delen, op weer een net andere wijze dan bijvoorbeeld met m’n Valse noten. Dus!

Het boekentraject voor de komende jaren (als de De Grote Groene Woensel mij de tijd ervoor toestaat) bestaat uit:

Valse noten – boek 1 – nazomer 2022

Valse noten – boek 2 – 2023

Satsangboek 1 – 2024

Satsangboek 2 – 2025 (als het ook teveel materiaal blijkt te zijn om in één boek te publiceren)

Ja, ik doe mee!

Kies de bijeenkomst en de datum waarop het plaatsvindt:
Aantal deelnemers:
Vul je gegevens in:
Heb je behoefte aan het carpoolen?

Ja, ik doe mee!