Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Boeken bestellen… een paar ins & outs

Hallo geïnteresseerde in mijn werk! Wil je mijn boeken en/of ebooks bestellen dan is er een optie die ik als standaard heb ingesteld bij de pagina op deze site over ‘mijn boeken’.

Klik je op ‘bestellen‘ dan kom je bij mijn persoonlijke Brave New Books pagina. Per boek verdien ik tussen €2,00 en € 2,50 per exemplaar (bruto) – afhankelijk van welk boek het is – als je via een boekhandel of online via bijvoorbeeld Bol koopt (dat is zo’n 10%). Via mijn BNB kanaal krijg ik ongeveer € 5,60 – € 6,40 euro – wat voor mij nogal scheelt, vooral per jaar (dat is dus zo’n 30% marge). Rijk word ik van al dat geschrijf en gelees niet (wat ik lees moet ik immers ook aanschaffen, plus als je kijkt hoeveel honderden uren erin gaan zitten van mij, Kasia en Cecile, ga je helemaal lachen, en ik verkoop er ook geen duizenden per jaar ofzo, helaas), maar alles helpt, nietwaar?
Ook de ebooks leveren me ruim meer op via mijn BNB pagina, en die hebben toch geen verzendkosten*, dus koop ebooks a.j.b. altijd via mijn BNB pagina, thanx. Paperbacks via BNB pagina vergen (dus) wel verzendkosten – wat grofweg mijn marge voordeel uitmaakt.

*Besef a.u.b. dat de paar euro verzendkosten die u betaalt via mijn BNB pagina dus eigenlijk precies het genoemde verschil maken voor mij tussen een erg matige opbrengst (+/- 13%) voor al het werk dat een boek schrijven, vervaardigen en uitbrengen vergt, en een redelijke marge (+/- 30%)… BNB noemt dat terecht de gunfactor. Niks moet uiteraard, het is aan u, maar zo weet u wat er op dit vlak speelt voor een auteur als ondergetekende.

Wat paperbacks betreft: nog liever koop je ze tijdens satsang of sessies, dan is het bovendien zonder verzendkosten en zonder vervoer-vervuiling én met het meeste rendement voor mij, namelijk nog wat meer marge dan via mijn BNB pagina, en ik neem ze toch mee.

Extra verzoek: Promoot alsjeblieft m’n boeken (en ook de video’s) via uw social media ‘kanalen’, en schrijf bijvoorbeeld een (bij voorkeur) vijfsterren review op bol (als je iets aldaar koopt), ook als er al vijftien staan ofzo, dank alvast daarvoor, want alle kleine beetjes helpen om m’n werk te verspreiden. Het is uiteindelijk altijd vooral aan u als lezer en bezoeker of een eenmaal gepubliceerd boek haar lezers wel of niet vinden kan.

Een bibliotheek verzoeken een boek van me aan te schaffen, of ze vragen of ze er een willen opnemen in hun collectie, die jij ze eventueel schenkt, is ook nog een optie. Diverse tientallen mensen deden dit reeds, en vaak accepteert men het wel, hetgeen uiteraard ook het lezen van m’n werk bevordert, ook voor mensen die minder centen hebben of er anders wellicht niet mee in aanraking zouden komen.


Er is natuurlijk altijd nog een andere route om te ‘gunnen’, en m’n werk te supporten, mocht je daar behoefte toe voelen. Bijvoorbeeld vanwege al het youtube materiaal (zodat dit zoveel mogelijk reclame vrij en geheel gratis blijft) of vanwege de 3 gratis pdf boeken en de meer dan 65 gratis artikelen op m’n site… Of vanwege de aanvaardbare (of zelfs lage) weekend/satsang en sessie prijzen (zoals ik veelvuldig te horen krijg). Of gewoon zomaar, omdat je mijn werk waardeert en wenst te vergemakkelijken?
En dat is simpelweg: doneren. B.v. via mijn rekening: IBAN NL88INGB0001324426   BIC INGBNL2A t.n.v. H. Laurentius te Heijen.

HL BOEKEN op een rij

1999  Zelfrealisatie – het spiritueel energetische pad – Ankh-Hermes – uitverk. – ‘n heruitgave komt
2000 De vreugde van verlichting – Ankh-Hermes – uitverkocht (heruitgave in 2014)
2002  Zien – direct waarnemen tijdens satsang – met Leen Kuiper – De Horizon – uitverkocht
2005  Zelfherinnering – ruimte voor volledigheid – Panta Rhei – uitverkocht (heruitgave in 2020)
2006  Een herfstvol satsangs – De Horizon – als gratis pdf beschikbaar
2007  Terwijl de merel zingt – 52 meditaties in 4-voud – met Richard v/d Waarsenburg – De Horizon – als ebook (BNB) en als gratis pdf
2013  EHBO – Eerste Hulp Bij Onvolwassenheid – als Brave New Books ebook – én als gratis pdf
2014  De vreugde van verlichting – Heruitgave – BNB – paperback en ebook
2014  Rozengeur & Prikkeldraad – Samsara – paperback en BNB: ebook
2016  Olie op het vuur – notities omtrent spiritueel ontwaken – BNB – paperback en ebook
2019  Een handvol scherven – oftewel wat je niet horen wil – BNB – paperback en ebook
2019  Aan de leiband, of je eigen pad? – Filosofische fragmenten over werkelijke individualiteit, Friedrich Nietzsche en andere zaken – BNB- paperback en ebook
2020  Zelfherinneringruimte voor volledigheid – Heruitgave + bonus tekst – paperback en ebook BNB
2020  De Tao van Hans – Filosofische fragmenten II – over karakter, tijdgeest, moraal, wil en andere zaken – BNB – paperback en ebook 
2022  Valse Noten – Boek 1  Filosofische fragmenten III – observaties betreffende het menselijke dier – paperback en ebook BNB
2024  Valse Noten – Boek 2 – Filosofische fragmenten IV – verdere observaties en provocaties (half februari verschenen) – paperback BNB
2024  Valse Noten – Boek 3 – Filosofische fragmenten V – voortgezette gedachten en observaties (eind mei verschenen) – de ebook-versie zal later uitkomen en zowel Boek 2 als Boek 3 bevatten…

Ja, ik doe mee!