Boeken bestellen… nieuws

Hoi, wil je mijn boeken bestellen dan is er een nieuwe optie die ik als standaard heb ingesteld bij de pagina op deze site over ‘mijn boeken’.

Klik je op ‘bestellen‘ dan kom je – met even geduld – bij mijn Brave New Books pagina. Bestel je via dit kanaal dan levert mij dat voordeel op qua marge (ruim 60% meer dan normaal). Per boek (paperback) verdien ik ongeveer 2,60 per exemplaar (bruto) – als je via een boekhandel of via Bol koopt. Via dit BNB kanaal krijg ik ruim 6,50 euro. Er is echter ook een nadeel, voor jou dan toch. Je betaalt namelijk langs deze weg wél verzendkosten, en bij boekhandels of Bol boven de 20 euro niet. Het is dus een kwestie van afwegen, portemonnee en/of de ‘gunfactor’ zoals BNB dat formuleert. Het is uiteraard aan jou! Ik wilde hier echter eventjes eerlijk over berichten. Sommige Ebooks zijn bij BNB zelfs goedkoper, en leveren mij sowieso meer op, dus die graag per grote voorkeur via de BNB pagina aanschaffen… Of nog liever tijdens satsang of sessies, dan is het zonder verzendkosten en vervuiling én meer rendement voor mij. En sommigen zijn dan nog iets goedkoper ook voor jou.

Verzoek: Promoot alsjeblieft m’n boeken via uw ‘kanalen’, schrijf bijvoorbeeld een (bij voorkeur) vijfsterren review op bol, ook als er al vijftien staan ofzo, dank, alle kleine beetjes helpen om m’n werk te verspreiden. Het is uiteindelijk altijd vooral aan u als lezer en bezoeker of een eenmaal gepubliceerd boek haar lezers wel of niet vinden kan. Dank alvast.

Er is natuurlijk altijd nog een andere route om te ‘gunnen’, en m’n werk te supporten, mocht je daar behoefte toe voelen, bijvoorbeeld vanwege al het youtube materiaal (zodat dit reclame vrij en gratis blijft) of vanwege de 3 gratis pdf boeken en de meer dan 60 artikelen op m’n site… Of vanwege de aanvaardbare weekend prijzen (zoals ik veelvuldig te horen krijg). Of gewoon zomaar?
En dat is simpelweg: doneren. B.v. via mijn rekening: IBAN NL88INGB0001324426   BIC INGBNL2A t.n.v. H. Laurentius te Heijen.

Ja, ik doe mee!

Kies de bijeenkomst en de datum waarop het plaatsvindt:
Aantal deelnemers:
Vul je gegevens in:
Heb je behoefte aan het carpoolen?

Ja, ik doe mee!