Boeken bestellen… een paar ins & outs

Hallo geïnteresseerde in mijn werk! Wil je mijn boeken en/of ebooks bestellen dan is er een optie die ik als standaard heb ingesteld bij de pagina op deze site over ‘mijn boeken’.

Klik je op ‘bestellen‘ dan kom je bij mijn persoonlijke Brave New Books pagina. Per boek verdien ik tussen €2,00 en € 2,60 per exemplaar (bruto) als je via een boekhandel of via Bol koopt. Via dit BNB kanaal krijg ik ongeveer € 6,00 euro – wat voor mij nogal scheelt, vooral per jaar. Rijk word ik van al dat geschrijf en gelees niet (wat ik lees moet ik immers ook aanschaffen), maar alles helpt, nietwaar? Vooral de ebooks leveren me ruim meer op via mijn BNB pagina, en die hebben geen verzendkosten, dus koop ebooks a.j.b. altijd via mijn pagina, thanx. Sommige ebooks zijn trouwens ook nog wat goedkoper dan via bol ofzo.

Er is echter ook een nadeeltje wat de paperbacks betreft, voor jou dan toch. Je betaalt namelijk via die BNB pagina wél verzendkosten, en bij boekhandels of Bol boven de 20 euro niet. Het is dus een kwestie van afwegen, jouw portemonnee en/of de ‘gunfactor’ zoals BNB dat formuleert. Het is uiteraard aan jou!
Ik wilde hier echter wel even eerlijk over berichten. De marges voor een auteur zijn namelijk tamelijk schadelijk, vooral als je geen tienduizend exemplaren per jaar verkoopt.

Wat paperbacks betreft: nog liever koop je ze tijdens satsang of sessies, dan is het ook zonder verzendkosten en vervuiling én met het meeste rendement voor mij. En sommige titels zijn dan nog ietsje goedkoper ook voor jou – een soort satsang/sessie korting.

Verzoek: Promoot alsjeblieft m’n boeken (en ook de video’s) via uw social media ‘kanalen’, en schrijf bijvoorbeeld een (bij voorkeur) vijfsterren review op bol, ook als er al vijftien staan ofzo, dank alvast daarvoor, want alle kleine beetjes helpen om m’n werk te verspreiden. Het is uiteindelijk altijd vooral aan u als lezer en bezoeker of een eenmaal gepubliceerd boek haar lezers wel of niet vinden kan.

Een bibliotheek verzoeken een boek van me aan te schaffen, of ze vragen of ze er een willen opnemen in hun collectie, die jij ze schenkt, is ook nog een optie. Enkele tientallen mensen deden dit reeds, hetgeen uiteraard ook het lezen van m’n werk bevordert.

Er is natuurlijk altijd nog een andere route om te ‘gunnen’, en m’n werk te supporten, mocht je daar behoefte toe voelen, bijvoorbeeld vanwege al het youtube materiaal (zodat dit zoveel mogelijk reclame vrij en geheel gratis blijft) of vanwege de 3 gratis pdf boeken en de meer dan 65 artikelen op m’n site… Of vanwege de aanvaardbare (of zelfs lage) weekend/satsang en sessie prijzen (zoals ik veelvuldig te horen krijg). Of gewoon zomaar, omdat je mijn werk waardeert en wenst te vergemakkelijken?
En dat is simpelweg: doneren. B.v. via mijn rekening: IBAN NL88INGB0001324426   BIC INGBNL2A t.n.v. H. Laurentius te Heijen.

HL BOEKEN op een rij

1999  Zelfrealisatie – het spiritueel energetische pad – Ankh-Hermes – uitverkocht
2000 De vreugde van verlichting – Ankh-Hermes – uitverkocht (heruitgave in 2014)
2002  Zien – direct waarnemen tijdens satsang – met Leen Kuiper – De Horizon – uitverkocht
2005  Zelfherinnering – ruimte voor volledigheid – Panta Rhei – uitverkocht (heruitgave in 2020)
2006  Een herfstvol satsangs – De Horizon – als gratis pdf beschikbaar
2007  Terwijl de merel zingt – 52 meditaties in 4-voud – met Richard v/d Waarsenburg – De Horizon – als ebook (BNB) en als gratis pdf
2013  EHBO – Eerste Hulp Bij Onvolwassenheid – als Brave New Books ebook – én als gratis pdf
2014  De vreugde van verlichting – Heruitgave – BNB – paperback en ebook
2014  Rozengeur & Prikkeldraad – Samsara – paperback en BNB: ebook
2016  Olie op het vuur – notities omtrent spiritueel ontwaken – BNB – paperback en ebook
2019  Een handvol scherven – oftewel wat je niet horen wil – BNB – paperback en ebook
2019  Aan de leiband, of je eigen pad? – Filosofische fragmenten over werkelijke individualiteit, Friedrich Nietzsche en andere zaken – BNB- paperback en ebook
2020  Zelfherinneringruimte voor volledigheid – Heruitgave + bonus tekst – paperback en ebook BNB
2020  De Tao van Hans – Filosofische fragmenten II – over karakter, tijdgeest, moraal, wil en andere zaken – BNB – paperback en ebook 
2022  Valse Noten – Filosofische fragmenten III – observaties betreffende het menselijke dier – Boek 1 (verschijnt binnenkort!)
2023  Valse Noten – Filosofische fragmenten IV – observaties betreffende het menselijke dier – Boek 2
2024 &
2025 Twee satsang boeken… gebaseerd op uitgewerkte en geredigeerde groepsbijeenkomsten

Ja, ik doe mee!

Kies de bijeenkomst en de datum waarop het plaatsvindt:
Aantal deelnemers:
Vul je gegevens in:
Heb je behoefte aan het carpoolen?

Ja, ik doe mee!