Een handvol scherven! De Trilogie is nu compleet.

De eerste reviews zijn binnen…

***** Verrassend – Openhartig – Vlijmscherp – Inspirerend – Humoristisch – Authentiek – Helder – Waanzinnig! – Klare taalBevrijdend *****

Deel 3 van de trilogie ‘notities omtrent spiritueel ontwaken’

Al kunnen ze natuurlijk ook afzonderlijk gelezen worden, het meest optimaal is om alle 3 delen in volgorde te lezen, zo wordt de inherente cohesie of context en het onderliggende steeds duidelijker. Dus eerst Rozenprik, dan Olie, en vervolgens Handvol. En herlees! En kijk maar eens op Bol.com wat diverse lezers er al van vonden!

Anyway, ik hoop dat er het een aantal scherven bij zitten die zinvol voor je zijn, of verhelderend, verrassend, grappig, of misschien gewoon lekker irritant. Anyway, ik bied je bij deze dus Een handvol scherven aan om illusies mee door te prikken, je aan te snijden opdat je oplet, of die je wellicht gewoon geluk brengen. En een ander ook, vooral als je die er een cadeau doet!

Deze button brengt je meteen naar de sectie met mijn boeken en E-books.

Dus: ga je gang en trakteer jezelf op een exemplaar (of twee)! En als het boek je wat doet, schrijf een geweldige uitbundige en liefst geestige review op Bol.com (of gewoon een simpele, mag ook hoor). Wellicht helpt dat anderen of BNB en mij natuurlijk. (Of, als je geen review wil posten: mail me gewoon, met je bevindingen!) Er zijn al diverse mensen die de moeite namen hun bevindingen over het boek te melden op Bol. Super bedankt!

Ik ben in elk geval heel blij met het nieuwe boek, jammer dat ik het al een paar keer gelezen heb.

A.
Een niet te missen afsluiting van de trilogie
Lees verder
Net als in 'Rozengeur & Prikkeldraad' en 'Olie op het vuur' komen hier tal van aspecten, invalshoeken en thema's aan bod, zoals 'begeerte en lijden', 'door de onrust heen', 'over religies en leringen', 'bewustzijnstoestanden', 'begoocheling', 'depressie en burn-out', 'advaita - een paar feiten op een rij', 'voor wie echt op weg is', 'vrijheid zonder kwaliteiten', 'waar wil je naar toe/waar wil je vanaf?', 'echte vragen' en 'verlichting is raar', 'wil je antwoorden of waarheid' en 'uit de droom'. Als delen 1 en 2 je aanspraken mag je deze completering van de trilogie niet missen! Zoals men gewend is reikt Hans op verrassende en vaak geestige en soms vileine - maar altijd kraakheldere - wijze inzichten aan, soms heel direct, soms in wonderlijk creatieve metaforen, zoals die met de kikkervisjes in het hoofdstuk 'interview met kikkerdril' om maar iets te noemen, een overigens cruciaal hoofdstuk in dit boek en uit de trilogie.
F.
Geen ruimte voor gezeur en gezever
Lees verder
Vandaag je nieuwe boek uitgelezen en ik heb me weer kostelijk vermaakt. Ik denk, ik geef je even feedback vanuit de bevolking 🙂 Super helder en leuk boekje weer. In no time uit. Wat ik tof vond is dat het eigenlijk een beetje van de hak op de tak gaat. Verwijzingen, hoe het niet of wel zit, persoonlijke hersenspinsels en plotseling weer een uitgeschreven interview. Dus voor ik me begon te vervelen zat ik al weer in een andere vibe. Inhoudelijk weer helemaal top! Geen ruimte voor gezeur en gezever. Weer op honderd-en-een manieren het zelfde weten te vertellen met allerlei invalshoeken. Dat vind ik echt razend knap!
P.
Waarheid is van nature radicaal
Lees verder
Na het verschijnen van ‘Rozengeur en Prikkeldraad’ in 2014 en ‘Olie op het Vuur’ in 2016 is er nu het derde boek van Hans Laurentius in wat voelt als een trilogie met allerhande notities omtrent spiritueel ontwaken. ‘Een handvol scherven’ deze keer, met als ondertitel ‘oftewel wat je niet niet horen wil’. En daarmee is de toon meteen gezet: Hans gaat verder in op bepaalde thema’s in z’n vertrouwde compromisloze stijl, met hier en daar een kwinkslag en wat scherpe, uitdagende humor. Werkelijk ontwaken is radicaal en niet zomaar gezellig spiritueel bezig blijven. Tere spirituele ‘ikjes’ kunnen zich beter onthouden. Waarheid is van nature radicaal. Waarheid is niet voor watjes en wie iets anders wil (en dat is prima) blijft beter bij Hans uit de buurt.
Het werkt, zoals Joke me liet weten, dus ben je lid van een bieb vraag ze om Olie en Handvol aan te schaffen!

NOTA BENE: het boek is het gewoon via alle boekhandels te bestellen. Mede hierdoor is er wellicht een bibliotheek her en der ook tot aanschaf te bewegen is, zoals wel eerder gebeurde. Dien daarom a.j.b. een verzoek in bij je bieb om mijn boeken aan te schaffen. Het is fijn voor anderen en mensen met minder budget! Olie op het vuur is nu ook via Centraal Boekhuis verkrijgbaar, dus, geen reden voor bieb’s om ‘t niet op te nemen in hun catalogus! Thanx.

Hier nog de achterflap:

Heb je geen gevoel voor humor, geloof je in geloven, ben je aanhanger van een stroming, zoek je bevestiging, schouderklopjes, troost, waardering, of wellicht persoonlijke groei? Denk je op de goede weg, of al aardig gevorderd te zijn op het spirituele pad? Koop dan dit boek zeker! Maar lees het niet! En koop vervolgens ook nog een boek dat wel geschreven is om je in de droom te houden. Dan heb ik mijn pleziertjes en jij precies wat je hebben wil: het idee van op weg zijn, terwijl je stilstaat.”

Hans

Veel plezier met het boek!

lezers vertellen

Ja, ik doe mee!

Kies de bijeenkomst en de datum waarop het plaatsvindt:
Aantal deelnemers:
Vul je gegevens in:
Heb je behoefte aan het carpoolen?

Ja, ik doe mee!