Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De meest recente 5 satsang video’s – gratis – voor jou!

Ola! Jan Hermans blijft actief aangaande het filmen en editten van m’n bijeenkomsten. De laatste tijd was hij (samen met Philo natuurlijk!) weer aan ‘t opnemen in Utrecht én tijdens het Drieluik te Renkum. Bij deze biedt ik dus de gelegenheid om ze (wederom gratis) te zien of beluisteren, voor het geval u nog niet geabonneerd bent of uw instellingen nog niet juist zijn geregeld zodat u zodra er iets nieuws wordt gepost een melding krijgt.
Ik weet dat veel leraren hun opnamen achter pay-walls plaatsen of je anderszins verplichten tot een betaling of abonnement, of dat video’s elke tien minuten door een (aan mij betalende) reclame worden onderbroken om zo inkomsten te genereren. Dat is op zich prima, maar wij doen dat niet. Evenwel is het wel tof, indien je het waardeert tenminste als je een donatie zou willen doen. Want daardoor kunnen we het gratis houden en de genoemde reclame-verleidingstrategieën van Youtube op gepaste afstand houden.
(Uw donaties kunt u doen op IBAN NL88INGB0001324426  / BIC INGBNL2A t.n.v. H. Laurentius te Heijen). Hartelijk dank alvast. Oja, en vergeet ook niet, dat er nog steeds drie boeken van me gratis te downloaden zijn als PDF-file: Terwijl de merel zingt (2006), Een herfstvol satsangs (2007) en EHBO (2013)! Lees die ook eens. EHBO en Merel zijn overigens ook als goedkoop e-book beschikbaar. Zie daarvoor de boeken pagina.

Ik plaats de laatste opnamen eerst… (Deel 1 t/m 3 van het in Juli j.l. gehouden Satsang Drieluik te Renkum, en dan de twee opnamen van Utrecht) – De Drieluik opnamen van de laatste paar jaar staan in een aparte playlist op mijn kanaal… klik op ‘playlists’ en je vind ze, en de andere uiteraard ook.

Dan de twee opnamen van Utrecht van 26 mei ’24

Verkrijgbare boeken van Hans

Meer weten over de inhoud en bestellen? Klik op de foto in het overzicht om naar de desbetreffende boekpagina te gaan.

>130 GRATIS video's op youtube-kanaal

Vind je het echt helemaal tof dat dit materiaal zomaar gratis en zoveel mogelijk reclamevrij beschikbaar is? Doneren mag!

Ja, ik doe mee!