All-in advaita weekend te Drongen (België)

Home agenda - Hans Laurentius | Non-dualiteit | Satsang All-in advaita weekend te Drongen (België)
23 - 25 feb 2024
19:30 - 16:00
€ 399 / 329 minima / 459 welgestelden

Locatie

De Oude Abdij - Drongen
Drongenplein 26-27

 

Opzet

Dit betreft een fantastisch all-in weekend van vrijdagavond t/m zondagmiddag op een heel mooie plek, inclusief zes satsangs met HL, overnachtingen op eigen kamer met badkamer, vegetarische maaltijden, koffie/thee, gratis wifi, en informeel samen zijn en kans op een serieus of gezellig (kort) tussendoor gesprek met Hans of Niek. Kijk wel nog even bij Overige kosten en noteer: handdoeken zijn niet inbegrepen. (Lees de onderstaande tekst nauwkeurig door a.u.b..)

Aankomst op vrijdag
Het liefst tussen 17.30 en 18.30 uur zodat je tijd hebt om te acclimatiseren en Niek de gelegenheid heeft om alles voor je te regelen. Is je aankomsttijd anders, laat dit tijdig weten bij voorkeur per email. De eerste satsang start om 20.30, hoewel Hans al eerder in stilte aanwezig is in de zaal. ‘s Avonds kan er overigens ook wat fris, bier of wijn op eigen kosten gedronken worden in onze privé ontspanningsruimte. Wil je hier gebruik van maken, neem voldoende contant geld mee. Op 5 minuten loopafstand van het klooster zijn er geldautomaten aanwezig. (Pas dus op, Hans nuttigt ook een en ander, en is in België soms extra intens! :-))

Inschrijving

Alles heeft een organisatorische component en dus is het daarom voor ons als organisatie belangrijk om vooruit te kunnen zien. We moeten in principe een paar maanden van tevoren al aangeven hoeveel mensen we denken te verwachten. Voor een enkeling die later beslist of kan beslissen, is er wellicht op het laatste moment nog een plek te reserveren. Gewoon proberen. Wil je zekerheid: beslis eerder.

Meld je aan middels de Aanmelden-knop bij organisator Niek Dekker. Inschrijving is pas definitief na overmaking van het juiste bedrag!! Bijdrage overmaken ten name van (IBAN): Zijnsweg NL77 TRIO 0390 4967 90 (BIC): TRIONL2U te Westervoort, o.v.v. Advaita weekend België september 2023, je  volledige naam, adres, woonplaats en telefoonnummer, want de tenaamstelling bij het bankrekeningnummer klopt niet altijd met de naam van de deelnemer of het e-mailadres!!

Wij doen er alles aan er een memorabel weekend van te maken!

Locatie en stilte

De Oude Abdij is een Ignatiaans klooster. Het is uitdrukkelijk de bedoeling stilte te betrachten in de gangen, let a.j.b. ook op de deuren. Neem mede daarom sloffen of schoenen met zachte zolen mee om ‘geluidsarm’ te kunnen lopen. Verdere huisregels zijn bij Niek bekend. In de centrale stilte tuin graag zacht praten en de deuren naar de tuin in de ontspanningsruimte zoveel mogelijk dichthouden.

Parkeerruimte
Meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid bij het klooster.

Een goed idee kan zijn om voorafgaand aan of na het weekend een extra nacht te blijven. Op deze wijze kan het een en ander nog meer door resoneren. Indien je dit wenst, kan je dit regelen via Niek. Hij regelt dan ook de extra maaltijden. Daarnaast is het misschien een idee om de maandag na zo’n weekend vrij te nemen. Geef dit minstens twee weken van te voren door aan Niek. Het is namelijk nogal een administratieve inspanning zo’n weekend… los van al het andere geregel. 

Bijdrage

Standaard tarief € 399,00, minima € 329,00 en welgestelden € 459,00*.
Je verblijft in een ruime eenpersoonskamer, maar stellen e.d. kunnen uiteraard samen in een 2-persoonskamer, geef dit tijdens het reserveren a.j.b. aan Niek door. Alle kamers zijn dus voorzien van een fijne badkamer met wastafel, douche en toilet. 

*Mensen die welgesteld zijn of bijvoorbeeld het weekend door hun werkgever laten vergoeden, of het weekend kunnen afboeken, verzoeken wij dringend om € 459,00 bij te dragen. De Oude Abdij is namelijk weliswaar een bijzonder fijne plek, maar ook een in toenemende mate kostbare accommodatie – en wij vinden het te ver gaan alle prijsstijgingen geheel door te berekenen. Door jouw extra bijdrage help je dus dat het mogelijk blijft goed met minima rekening te houden én de standaardprijs redelijk te houden. Dank.

Overige kosten

Handdoeken graag zelf meenemen of een pakket huren voor € 9,00. Geef dit aan tijdens je inschrijving.
Extra nacht
€ 55,00 p.p.p.n
Extra maaltijden
ochtend € 12,00
middag € 20,00
avond € 16,50

Annulering

Annuleer je binnen 14 dagen voor aanvang, dan is restitutie soms mogelijk indien iemand anders zich op het laatste moment nog inschrijft. Als dat niet lukt of het geval is blijven er in elk geval basis verblijfskosten (betreffende kamer & maaltijden) over die wij dienen te voldoen – en kunnen we dat deel dus niet teruggeven. Wij hebben nu eenmaal te maken met de voorwaarden van de Oude Abdij. (Overigens zullen we in dat geval niet ook nog de ‘per hoofd kosten’ aangaande de huur van de satsang- en ontspanningsruimte doorberekenen.)

Meer informatie

Met vragen en verzoeken kun je Niek ook bellen: 06 361 8 000 8. Hij is erg servicegericht en helpt er ook bij zodat de deelnemers eventueel kunnen carpoolen.

Drongen Abbey in Flanders, Belgium from Drongen Abbey on Vimeo.

23 - 25 feb 2024
19:30 - 16:00
€ 399 / 329 minima / 459 welgestelden

Locatie

De Oude Abdij - Drongen
Drongenplein 26-27

Niek Dekker

Organisator

Niek Dekker
Telefoon
+31636180008
Email
info@zijnsweg.nl
Website
http://www.zijnsweg.nl

Niek Dekker is initiatiefnemer van Zijnsweg, een Centrum voor bewustwording. Met de activiteiten vanuit Zijnsweg wordt geprobeerd een bijdrage te leveren aan het ruimer verstaan der dingen. Zijnsweg organiseert op verschillende plekken in Nederland en België o.a. lezingen, satsangs en muzikale bijeenkomsten. Niek geeft op verzoek ook zelf satsang. Meer informatie op zijn website.

Ja, ik doe mee!