Zoek
Sluit dit zoekvak.

Advaitaweekend Heerde – VOL

Datum

10 - 12 mei 2024
Verlopen!

Tijd

vr 19:30 t/m zo 15:30
19:00 - 15:30

Bijdrage

€ 359 / 295 min / 399 max

Locatie

Helios Centrum - Heerde
Badhuisweg 3

Dit voorjaar kan er dus gelukkig weer een Advaitaweekend plaatsvinden op het prachtige terrein van het Helios Centrum in Heerde. Het weekend is op basis van volpension* en loopt van vrijdagavond 19.00 uur tot en met zondagmiddag 15.30 uur.  Let wel, een eenpersoonskamer kost extra…  en: dit weekend wordt door Hans georganiseerd, dus niet Niek lastigvallen :-). In 2025 staat het Heerde weekend gepland van 9-11 mei.

Opbouw

Inloop vanaf 19.00 uur
Eerste satsang: 20.00 uur

Het weekend is inclusief de 2 overnachtingen, koffie/thee, 2 fantastische lunches, 2 ontbijten en een super diner: alles vegetarisch en met gebruikmaking van zoveel mogelijk bio- en lokale producten, en altijd bereid door geweldige en ervaren koks! Eventuele diëtistische wensen kunnen worden ingewilligd, maar wel tegen een (bescheiden) meerprijs, ter plekke aan de kok te voldoen.

Een superintense ervaring, met 6 satsangs en ruime kansen op informeel samenzijn! 

Trouwens, een satsang weekend is een mooie gelegenheid boeken aan te schaffen zonder verzendkosten en zonder transportvervuiling… en bovendien met een fatsoenlijke marge voor mijn arbeid… 

Bijdrage

Door de enorme inflatie in ’23 zag Helios zich weer genoodzaakt de prijzen met ongeveer 14% te verhogen, begin dit jaar nog eens 7 %, een deel ervan moet ik helaas doorberekenen… ik bereken echter niet alles door – het moet wel redelijk blijven…
Basisprijs: € 359,00 / (Echte) minima € 295,00 / Welgestelden 399,00 (
Eenpersoonskamer kost meer).

Deze prijzen zijn incl. genoemde satsangs, informele interacties, overnachtingen, maaltijden, de koffie en thee tijdens de pauzes, de (ook verhoogde )huur van de koto (zaal) en de verplichte toeristenbelasting. Een beperkt aantal eenpersoonskamers is beschikbaar (en die zijn extra duur i.v.m. stoken enzo, de toeslag die berekend wordt is nu in elk geval €49,- voor twee nachten. Heb je zelf een accomodatie in de buurt gevonden waar je slaapt én eet dan geldt het minima-tarief (tenzij je iets meer wil bijdragen), slaap je elders maar eet je wel mee, dan graag de standaard bijdrage overmaken, tenzij je een echte minima bent natuurlijk. 

Aanmelding

Meld je aan via het aanmeldformulier en betaal je bijdrage op IBAN NL88INGB0001324426   BIC INGBNL2A ten name van H. Laurentius te Heijen onder vermelding van ‘Heerde 2024’ + je voor- en achternaam. Betaal echter pas vanaf maart. Aanmeldingen zijn pas definitief na betaling van het volledige bedrag. 

Praktische zaken

Zelf meenemen: beddengoed – ook dekbed of slaapzak, handdoeken en binnenschoeisel en evt. schrijfgerei.
Bij Helios kan terplekke een dekbed/handdoekenpakket voor € 20,00 (!) voor je worden gereservereerd. Geef het simpelweg tijdens het aanmelden aan en maak deze extra bijdrage ook over. Beter zelf meenemen dus als het kan. (Ook dit pakket aan mij overmaken, net als de extra kosten voor de 1-persoonskamer).

Houd er rekening mee dat van de deelnemers wordt verwacht mee te helpen met diverse praktische taken zoals tafels dekken, opruimen etc. Je hoeft dus niet enkel te zitten luisteren 🙂

Meer interesse in weekend intensives? Zie de Satsangdrieluiken, die regelmatig plaatsvinden, of de all-in weekenden in België, ze staan in de agenda vermeld.

Helioscentrum-Heerde

Berichten van bezoekers

Tijd

vr 19:30 t/m zo 15:30
19:00 - 15:30

Datum

10 - 12 mei 2024
Verlopen!

Bijdrage

€ 359 / 295 min / 399 max

Locatie

Helios Centrum - Heerde
Badhuisweg 3

Organisator

Hans Laurentius
Hans Laurentius
Telefoon
0485 32 55 29
Email
reserveren@hanslaurentius.nl

Ja, ik doe mee!