Search
Close this search box.

EHBO – Eerste Hulp Bij Onvolwassenheid

EHBO: Alleen Als e-book en ALS gratis pdf BESCHIKBAAR


EHBOIn dit boekje staat de essentie over bewust doorvoelen, de opbouw van en het ontmantelen van de verdedigingstructuur, over bewust en volwassen leven, inzoomen en uitzoomen, intuïtie herkennen en benutten, overtuigingen en emotionele ladingen op laten lossen (emotionele bevrijding) en meer! Je hoeft nu niet meer te blijven hangen in vermijding, bestrijding, verklaring en ontkenning. EHBO biedt ook een prima achtergrond of context voor de individuele sessies en kan als reminder benut worden als je weer even denkt ‘het kwijt te zijn’ of als er zich iets aandient dat echt totaal ervaren moet worden.

Download het boekje als pdf bestand of koop de e-book versie en leer leven als volwassene! Staat het boekje je aan, spread the news. Enjoy! (Eerste uitgave HL augustus 2013 – laatste versie oktober 2019). Schrijf een review op bol als het je bevalt.

Ook als e-book verkrijgbaar voor slechts 5,89!

Must read, zeker als je hier nieuw mee bent!

De vreugde van verlichting

TIP: ben je nieuw met dit soort ‘werk’? Doe jezelf een genoegen en lees eerst of ook in elk geval De vreugde van verlichting voor de broodnodige basis en context! Laat het dus a.j.b. niet bij wat video’s kijken alleen… kans is dan groot that u miss the point & context. Lees bij grote voorkeur ook minimaal “Olie op het vuur”… (dat is deel 2 van een Trilogie over spiritueel ontwaken en Volwassenheid)…

Meer weten over Hans figuur? Zie hier…

Ja, ik doe mee!