Satsang Utrecht 4 september j.l. + twee leuke, spontane interviews online

TIP: zet, als je je abonneert op mijn youtube kanaal, de optie alle meldingen aan; alleen dan krijg je bericht als er een nieuwe video uit is!

Jan heeft weer eens een opname gemaakt in Utrecht, was een heel toffe satsang op een hete dag, met een keur aan onderwerpen. Kijk (of luister) de video – desnoods in stukjes – helemaal, veel goeds en belangwekkends, voor de waarheid-zoeker althans, komt ook tegen het einde aan bod, niet enkel in het begin of midden! Deel twee komt binnenkort. Met dank aan Gerda uiteraard, die zoals immer de perfecte organisator/gastvrouw was. Koptelefoon is wellicht aan te raden, het zaalgeluid was niet altijd optimaal.

Yvonne van Balkom, een vrolijke en intelligente onderneemster en journaliste vond het leuk met me te praten over de maakbaarheid van succes, over targets stellen, ondernemen en wat dies meer zij.

Voor het geval je deze gesprekken zijn ontgaan, hier zijn ze.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe satsang video’s of interviews als deze, abonneer je vrijblijvend en gratis op m’n kanaal. Enjoy, en share the content please op je ‘social’ media kanalen. Dank.

Fijne dag en B well, h

HL in Utrecht 4 september 2022

Verkrijgbare boeken van Hans

Meer weten over de inhoud en bestellen? Klik op de foto in het overzicht om naar de desbetreffende boekpagina te gaan.

>130 GRATIS video's op youtube-kanaal

Vind je het echt helemaal tof dat dit materiaal zomaar gratis en zoveel mogelijk reclamevrij beschikbaar is? Doneren mag!

Ja, ik doe mee!

Kies de bijeenkomst en de datum waarop het plaatsvindt:
Aantal deelnemers:
Vul je gegevens in:
Heb je behoefte aan het carpoolen?

Ja, ik doe mee!