Philo in actie op 18 sept, 2 & 16 oktober in Utrecht

Ik endorse eigenlijk zelden iets, maar op de naderende bijeenkomsten van Philo Hermans wil ik jullie wel even attent maken. Niek organiseert een drietal middag sessies met Philo in Utrecht, op de plek waar ondergetekende graag satsangs geeft dankzij Gerda. Dus check it out zou ik zeggen: u might learn a thing or two!

Ken Philo al vele jaren en ze is wakker zat én zeer volwassen, clever, en ervaren ook op tal van terreinen. Dus als je meer licht, helderheid en beschikbaarheid wil in je leven, ofwel meer volwassenheid wenst, is het een goed plan naar Utrecht af te reizen, lijkt mij.

Hier een link met meer info, enjoy en wordt er rijker en wijzer van!

Hug, h

Verkrijgbare boeken van Hans

Meer weten over de inhoud en bestellen? Klik op de foto in het overzicht om naar de desbetreffende boekpagina te gaan.

>130 GRATIS video's op youtube-kanaal

Vind je het echt helemaal tof dat dit materiaal zomaar gratis en zoveel mogelijk reclamevrij beschikbaar is? Doneren mag!

Ja, ik doe mee!

Kies de bijeenkomst en de datum waarop het plaatsvindt:
Aantal deelnemers:
Vul je gegevens in:
Heb je behoefte aan het carpoolen?

Ja, ik doe mee!